Het werk van professionals verlichten is een speerpunt. Door onafgebroken te investeren in dienstverlening, kennen we de wensen van onze klanten beter dan wie ook. Desco zorgt voor opleidingen, logistieke steun en voor een professionele omkadering, ook via internet met een baanbrekende e-shop. Met onze verkooppunten verspreid over België, is er altijd een toonzaal of toonbank in de buurt.
elke dag open

elke dag open

rust op zon- en feestdagen

In onze verkooppunten staan alle medewerkers klaar voor jou. Doorlopend, elke dag van de week. Rusten doen wij, net zoals jij, op zon- en feestdagen. Vakmensen en hun klanten kunnen dus elke werkdag rekenen op een snelle persoonlijke service met kennis van zaken.
altijd overal

altijd overal

gratis levering elke werkdag overal

Vandaag besteld, is morgen geleverd. Elke dag rijdt desco naar iedere plaats. Zo ondersteunt desco de vakman optimaal. Bovendien is deze dienst gratis. Service loopt gesmeerd.
A-merk

Desco Collection

design in voorraad

Een exclusief aanbod dat je enkel bij ons vindt. Huisproducten ondersteund met professionele service. Onze producten bieden topkwaliteit aan een aangename prijs.
verpakkingskorting

verpakkingskorting

delen in voordelen

De fabrikant verpakt en desco stockeert. Een volle verpakking in een rek wegzetten, orderpicken en transporteren, dat spaart veel mankracht, tijd, moeite en risico. Wij delen graag die winst met jou.
nachtkluis

nachtkluis

afhalen 24u op 24 & 7 dagen op 7

Alle dagen én uren van de week zijn we geopend, zelfs op zon- en feestdagen dankzij de nachtkluis. Flexibiliteit en mobiliteit zijn troef. Wil je je order graag buiten de spitsuren of op een feestdag afhalen? Geen probleem! Service, het klokje rond.

 • bel, fax of mail wat je nodig hebt
 • je order wordt klaargezet in de nachtkluis
 • je krijgt een unieke code
 • je haalt af wanneer je wenst
express afhaling

express afhaling

bellen - halen - weg

Tijd kost geld, daarom voor de installateur:

 • bel, fax of mail wat je nodig hebt
 • je order wordt klaargezet aan de toonbank
 • je haalt af aan de express balie
 • in een wip ben je weer op weg

e-shop

e-shop

werk wanneer jij wil

24u op 24 beschikbaar

 • artikelinfo zoals: beschikbaarheid in elk verkooppunt en elke toonzaal, de prijs, een afbeelding en een deeplink naar technische info bij de fabrikant
 • offertes en orders maken, laten leveren en facturen opvolgen
 • promoties en downloads

naam dienst

berekenings-tools

tellen in jouw voordeel

Welke subsidies kan je krijgen? Wat is de terugverdientijd van een warmtepompboiler? Hoeveel warmteverlies moet ik opvangen in mijn woning of een kamer? Bereken zelf op onze site wat jij nodig hebt.

projecten

projecten

communicatie op maat

Of het nu gaat over appartement- of villabouw, openbare gebouwen of industrie, de desco projectdienst volgt en ondersteunt het project volgens de wens van alle projectpartners, van ontwikkelaar tot eindgebruiker. Eenvoudig vooropgestelde procedures leiden alle partners foutloos en snel van keuze naar uitvoering. Een sterk team, een ruim aanbod, een betrouwbare logistiek en een vlotte communicatie staan ten dienste van het project. Desco, jouw partner in projecten.
project plus

project +

op maat & vraag

Een project met verschillende appartementen, entiteiten, partners en eigenaars vraagt een perfecte coördinatie en communicatie. Desco biedt hiervoor een service op maat én vraag. Jij laat ons bij bestelling weten hoe het project verdeeld is. Wij verpakken per verdieping of woning. Jij bespaart tijd en je kan je concentreren op wat jij het beste kan. Project + dus.
badplanner

b@dplanner

teken met een muis

Met de desco b@dplanner creëer je een droombadkamer in 3D met animatie.
opleiding

opleiding

instal-leren

Opleiding is onmisbaar voor iedereen die met technische producten werkt. Daarom organiseert desco jaarlijks meer dan 200 opleidingen voor zowel medewerkers als installateurs, studenten en architecten. Omdat kennis je verheft tot expert, zet desco de deur open voor iedereen die zich professioneel wil onderscheiden.
rapidtoog

rapidtoog

jij & wij samen snel

Tijdwinst is het doel. Wij zoeken in no-time alle kleine benodigdheden bij elkaar uit het ruime assortiment achter de toonbank, terwijl jijzelf de grote stukken neemt. Zo win jij tijd en geld en hebben wij plaats voor het ruimste assortiment. Jij & wij samen slim.
afhaalpunt

afhaalpunt

ontmoeting bij de deur

Desco afhaalpunten vind je overal. Service staat centraal voor elke klant, vlak bij de deur.

 • meenemen aan de toonbank
 • express afhaling na een telefonisch order uit het stockassortiment
 • afhalen uit de nachtkluis 24u op 24, 7 dagen op 7
 • laten leveren aan je magazijn, op de werf of in een desco afhaalpunt, op een dag naar keuze

Jij bepaalt welke aanpak je verkiest

demodagen

demodagen

info uit eerste hand

Wie is er het best geplaatst om producten, technieken en materialen toe te lichten?

De fabrikant natuurlijk. Maandelijks organiseren wij in elk verkooppunt demodagen in samenwerking met onze leveranciers. Zo krijgen alle klanten de kans op informatie uit de eerste hand.

drukwerk

drukwerk

werkt vanzelf

Omdat niet iedereen voortdurend achter de computer zit, beschikt desco over een uitgebreid aanbod aan publicaties. Het badboek, de prijslijsten, starterspakketten, handleidingen, technische fiches, zijn slechts een kleine greep uit de desco bibliotheek.
toonzalen

toonzalen

dromen worden werkelijkheid

Wie droomt van een nieuwe badkamer, moet goed omringd worden door deskundigen. De rol van inspiratiebron en adviseur neemt desco graag op zich. Desco zorgt voor een perfecte communicatie met alle partijen. Hoe wij dat doen?

 • gepersonaliseerde uitnodiging die recht geeft op een geschenk
 • vaste contactpersoon
 • gratis offerte
 • orderbevestiging met technische aanwijzingen
 • offertes en orders online beschikbaar

productprofs

productprofs

ondersteund door specialisten

Voor raad en voorraad ben je aan het juiste adres bij desco. Alle medewerkers beschikken over een ruime kennis van het volledige assortiment. Toch heb je soms nood aan meer gespecialiseerde experts. Doe daarom beroep op een desco productprof. Zij hebben een onovertroffen kennis en staan je graag bij met raad én daad.
scanner

scanner

bestel in een wip

Je eigen magazijnvoorraad bestellen? De stock van je bestelwagen aanvullen? Het kan in een wip. Alles wat je moet doen is het artikel scannen, het aantal scannen en inpluggen op je computer. De gescande artikellijst verschijnt vanzelf in onze e-shop waaruit je kan bestellen en opvolgen.
ankerpunt

ankerpunt

draaischijf voor de regio

Een ankerpunt is een desco verkooppunt met extra faciliteiten zoals een scholings- en projectruimte en een nog groter en dieper assortiment. De ankerpunten bevinden zich o.a. in Gent, Luik, Lummen en Wijnegem.
verhuurdienst

verhuurdienst

machines binnen handbereik

Heb je niet de geschikte machine of het vereiste gereedschap op het juiste moment, wij helpen je graag uit de nood. Desco verhuurt het nodige materiaal aan installateurs. Handig om weten.
naam dienst

e-ID

misbruik uitgesloten

Bij desco teken je elke toonbankafhaling elektronisch met jouw digitale identiteitskaart.
Zowel op de afhaalnota als op de factuur verschijnt de naam én het paspoortnummer van de afhaler. Gedaan met onleesbare krabbels, extra klassement, extra administratie ...

Dankzij deze veilige werkwijze worden vergissingen en misbruiken uitgesloten.

naam dienst

track & trace

volg jouw order

Nauwkeurige en vlotte leveringen behoren tot de kerntaak van desco. Enerzijds kunnen wij de lading en route van de vrachtwagens zo efficiënt mogelijk uitstippelen en anderzijds krijgt u als klant nauwkeurige informatie over het tijdstip van de levering. Kortom, met track & trace werken we allebei efficiënter.

administratie

@dministratie

eenvoudig & snel

Administratie kost je als installateur veel tijd. Desco helpt je graag op weg. Ontvang elke afhaalnota en/of leveringsnota onmiddellijk en automatisch via e-mail. Zo weet je meteen wie, wat, waar, wanneer en voor welke werf werd afgehaald bij desco of wat de volgende dag zal geleverd worden. Sneller kan niet.