Als groothandel en distributeur van badkamers, verwarming en installatiematerialen zijn we de trouwe partner van meer dan 4000 vaklui. Doorheen onze geschiedenis, is de relatie met onze klanten er een van de handen in elkaar slaan. Zowel voor de kwaliteit van het advies en de producten, als voor het halen van deadlines en respecteren van budgetten, worden we gewaardeerd door al onze partners. Onze medewerkers ondersteunen dan ook 100% de professionele markt vanuit onze verkoopunten verspreid over het land. Installateurs, architecten en eindgebruikers tonen hun waardering voor onze no-nonsense aanpak. Enkele van onze medewerkers en klanten willen je graag vertellen wat hen drijft.

Pia Vanderstraeten

Pia Vanderstraeten

personeelsdienst Wijnegem

Hey, mijn naam is Pia en ik werk graag bij Desco omdat het een echt familiebedrijf is waar iedereen meetelt. Op deze afdeling kom ik in contact met alle collega’s en zijn geen twee dagen hetzelfde. Vanzelfsprekend ken ik iedereen en ondersteun ik graag alle medewerkers persoonlijk op maat, waar nodig.
Na de fusie met Vanden Bergh zijn we ondertussen al met meer dan 600 collega’s. Allemaal individuen met een eigen verhaal en rugzak. Enorm fijn om samen te werken om één bedrijf op rolletjes te laten lopen. Al die verschillende mensen, achtergronden en verhalen zorgen ervoor dat er een grote diversiteit is binnen Desco. Als je zin hebt om mijn collega te worden… klik hier :-)

Arne Hendrickx

Arne Hendrickx

vertegenwoordiger Wijnegem

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Arne Hendrickx en ging in 2016 met heel veel plezier aan de slag als vertegenwoordiger bij Desco. Het gevoel zat meteen goed. Omdat ik werk in de regio waar ik zelf ben opgegroeid en bovendien al jaren affiniteit heb met loodgieterij, zijn er altijd wel interessante raakvlakken met mijn klanten. Desco geeft mij enerzijds de warmte van een familiebedrijf en anderzijds het professionele van een grote firma. Een fijne combinatie en een mooi evenwicht voor iedereen. De veelzijdige waaier aan actuele bijscholingen en adviezen van collega’s op de werkvloer, biedt mij de mogelijkheid om de klanten volledig te informeren, vlot te helpen en goed te ondersteunen waar nodig. Bij Desco voel ik me echt thuis!

Annemie Stroeckx

Annemie Stroeckx

bouwpromotie Wijnegem

Dag, ik ben Annemie. Samen met Kris ondersteunen wij onze projectklanten. Efficiënt communiceren is mijn tweede natuur geworden. Bouwpromotoren, installateurs en eindgebruikers, architecten en mijn collega toonzaalverkopers, bijstaan met het uitwisselen van informatie rond planning, keuze, budgets en techniek is mijn dagtaak. Samen met de collega’s helpen wij alle partners een weloverwogen keuze te maken binnen de mogelijkheden en het budget van het project. Ik ben blij dat desco staat voor hedendaagse communicatie mét persoonlijke begeleiding. Tevreden klanten, daar ga ik voor.

Quentin Verbruggen

Quentin Verbruggen

filiaalverantwoordelijke

Hallo, mijn naam is Quentin, werknemer van Desco sinds 2016 en momenteel filiaalverantwoordelijke in Zele. Nadat een vriend mij had overtuigd om ook te solliciteren bij Desco, ben ik begonnen in het hoofdfiliaal als toonzaalverkoper. Na 1,5 jaar hebben ze mij al de mooie kans gegeven om het filiaal in Zele op de kaart te zetten en uit te bouwen tot een belangrijke speler in de regio, samen met mijn collega's van de toonzaal, toonbank en vertegenwoordigers. Als eerste contact van zowel onze trouwe installateurs als particulieren, architecten en andere geïnteresseerden, behandel ik alle vragen rond installatietechnieken, hernieuwbare energie en sanitair. Dat maakt elke dag zeer boeiend en gevarieerd. Met koffie in de hand en glimlach op het gezicht, verwelkom ik u graag bij ons!

Luc De Weerdt

Luc De Weerdt

toonbankverkoper Wijnegem

Hallo, mijn naam is Luc en ik werk al van 1991 bij desco. Ik ben begonnen als magazijnier in het buizenmagazijn en mocht na twee jaar aan de toonbank aan de slag. Aan de toonbank beleef ik elke dag weer plezier aan m’n werk. Het dagelijks contact met onze klanten, het bedenken van oplossingen, mensen met raad en daad bijstaan... elke dag is nieuw en uitdagend. ’n Gelukkige klant is voor mij het bewijs dat ik goed bezig ben. Maar ik niet alleen natuurlijk! Mijn collega’s zijn even gedreven: wij willen allemaal enkel tevreden klanten. Wij staan dus voor je klaar als je goed, snel én met de glimlach geholpen wil worden.

Goedele Vandeweghe

Goedele Vandeweghe

commerciële binnendienst Wijnegem

Hallo, mijn naam is Goedele. Ik werk al meer dan 30 jaar bij desco. Tijdens de eerste zes jaar hebben ze mij driemaal met een dikke buik gezien. Na de geboorte van mijn tweede kindje dacht iedereen, die komt niet meer terug. Toch wel én zelfs ook na het derde, maar dan wel part-time. Mijn job doe ik nog steeds graag ook al is het soms stresserend. De gedrevenheid en het goedlachse humeur van iedereen houdt me bij desco.

Dirk Puttenaers

Dirk Puttenaers

vertegenwoordiger Lummen

Hoi, Dirk is mijn naam. Bij desco werk ik al meer dan 35 jaar. Elke vrachtwagen bij desco heeft een bestuurder en soms een helper... en zo ben ik - als helper – begonnen. Weet je waar ik eigenlijk trots op ben? Dat ik daarna in desco Antwerpen aan onze toonbank onze professionele klanten mocht helpen. Die zelfstandigheid beviel mij en zo kreeg ik later de kans om vertegenwoordiger te worden. Net als bij mijn favoriete sport – baseball – is elk contact voor mij een uitdaging. Sportief, correct en bovendien proberen scoren. En mocht je eerder een romantisch type zijn ... ik zing graag uit volle borst een serenade.

Nancy Van de Veire

Nancy Van de Veire

toonzaalverantwoordelijke Mechelen

Dag, mijn naam is Nancy. Ik ben sedert ’91 in dienst bij desco. Mijn opleiding heb ik, zoals iedereen, in het hoofdhuis te Wijnegem genoten. Daarna ben ik aan de slag gegaan in Gent, toen een spiksplinternieuw filiaal. Na 3 jaar werd me een nieuwe uitdaging aangeboden: de vestiging te Mechelen. Het leuke was, dat ik het project van op de tekentafel tot aan de eindrealisatie heb mogen begeleiden. Mechelen opende in augustus ’96 zijn deuren. Mijn job blijft boeiend door de vele taken: contact met de klanten, het up to date houden van de showroom, scholing en beursbezoeken.

Johan Masscho

Robin Neels

filiaalverantwoordelijke Brugge

Hallo, mijn naam is Robin Neels. 6 jaar geleden gaf de desco mij de kans om in de wereld van sanitair en verwarming te stappen. Ik werd opgevangen door het schitterende team van desco Brugge. Ik begonnen met mijn opleiding als magazijnier toonbankverkoper waar ik snel in contact kwam met veel hele toffe trouwe klanten. Met sommigen heb ik zelfs dagelijks contact. Door de vele interessante scholingen, heb ik mij steeds verder kunnen specialiseren en mijn kennis verruimd. Al die kennis en weetjes komen goed van pas aan de toonbank. Ondertussen kreeg ik de kans om door te groeien tot filiaalverantwoordelijke. Dat bezorgde mij een ongelooflijke drive. Samen met het team desco Brugge de service, uitstraling en kwaliteit die desco vooropstelt uitstralen, daar gaan we met veel plezier voor!

Martine Gillis

Martine Gillis

commerciële binnendienst Gent

Dag iedereen, Na mijn diploma avondschool sanitair installateur en zinken dakbedekking wist ik dat ik mijn mannetje kon staan in die wereld en besloot ik te solliciteren bij desco. Ondertussen werk ik hier al meer dan 15 jaar op de commerciële binnendienst van het ankerpunt Gent. Ik volg alle orders op van onze professionele klanten uit Oost-Vlaanderen. Klantenorders verwerken, leveringen uitvoeren, contacten met collega’s onderhouden, overleg met verschillende verkooppunten ... ‘k geniet van elke minuut.
Dankzij de desco e-shop kunnen onze klanten hun orders op de voet volgen en zelf ingeven. Zo krijgen wij meer tijd voor het persoonlijke contact waar ik in dit elektronische tijdperk écht van geniet.

Said Kasmi

Said Kasmi

toonbankverkoper Antwerpen

Hey, ik ben Said. Ik ben opgegroeid in Borgerhout, om de hoek bij desco. Nooit had ik durven dromen van een job bij één van de belangrijkste groothandels van België. Tot ik besloot om mijn kans te wagen en ... het lukte. Ik greep de kans die desco mij gaf om me te bewijzen. En zie, ik ben al verschillende jaren toonbankverkoper in het filiaal in Antwerpen. Samen met mijn collega’s probeer ik elke dag opnieuw onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen en een uitstekende service te bieden.
Kom gerust eens langs in Antwerpen, dan kan je het zelf meemaken.

Martine Cordemans

Martine Cordemans

marketing en PR Wijnegem

Ja! Ik ben Martine en werk al zo lang bij desco. Ik ben begonnen als typiste-telefoniste en na enkele jaren mocht ik als assistente van de marketingmanager aan de slag. Op de dienst marketing en PR heb ik een heel afwisselende en leuke job. Ik help bij de organisatie van opleidingen, happenings, personeelsactiviteiten, fabriek- en beursbezoeken, ... boeiend! Al die events zorgen ervoor dat ik samen met onze klanten al een stukje van de wereld heb kunnen zien. Door deze activiteiten hebben we een warme band gesmeed. Het blijft een uitdaging om elke activiteit zo aantrekkelijk en aangenaam mogelijk te maken want zeg nu zelf: na een dag hard werken nog in de schoolbanken gaan zitten om nieuwe technieken of wetgevingen onder de knie te krijgen ... wie heeft daar nog zin in? Daarom leggen we de vakmensen zo graag in de watten.