Duravit Happy D.2

Happy D. heeft met minimalistische, architectonische vormentaal badkamergeschiedenis geschreven. De 'update' Happy D.2 ziet er als complete badkamer even chic, veelzijdig en tijdloos modern uit als zijn voorganger - maar is tegelijkertijd volledig nieuw.

herinterpretatie van een archetype

Voor de wastafel is er de keuze uit een meubelwastafel met bijpassende onderbouw of metalen console, een waskom en een klassieke wastafel met staande of halve zuil. Bij de uitvoering met rondingen aan de wand maakt de wastafel zich optisch los van de muur, waardoor de indruk wordt gewekt dat hij zweeft – hetgeen naadloos aansluit bij de karakteristieke maximale lichtheid van de gehele serie. Happy D.2 geeft de badkamer een nieuwe vrouwelijke elegantie.

baden in pure geometrie

De fijne, afgeronde hoeken kenmerken het gehele badkamerprogramma – en zijn bepalend voor de karakteristieke, archetypische vormentaal van Happy D.2. Ook het vrijstaande bad sluit aan bij de kenmerkende rondingen van het keramiek, bijzonder sprekend in combinatie met de rondomlopende badrand. Het badplezier wordt nog comfortabeler met de optionele nekrol. De toiletruimte verbindt vorm met praktische functionaliteit: toiletten en bidets zijn verkrijgbaar in wand-, staande en back-to-wall-uitvoeringen, met en zonder SoftClose. Het wandwc is ook combineerbaar met de douchetoiletzitting SensoWash® Starck.

meer beelden

meer nieuws overzicht

bezoek onze virtuele stand  op batibouw 2021
bezoek onze virtuele stand op batibouw 2021

Batibouw zal dit jaar op een virtuele manier plaatsvinden, via een... meer

maximum hygiëne met contactloze kranen en drukspoelers
maximum hygiëne met contactloze kranen en drukspoelers

Als binnenkort de horeca opnieuw zijn deuren opent, zullen... meer

Architect @ Work 9 en 10 juni 2021
Architect @ Work 9 en 10 juni 2021

Installateurs moeten wij niet meer overtuigen van Catalano.... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.