Duravit Happy D.2

Happy D. heeft met minimalistische, architectonische vormentaal badkamergeschiedenis geschreven. De 'update' Happy D.2 ziet er als complete badkamer even chic, veelzijdig en tijdloos modern uit als zijn voorganger - maar is tegelijkertijd volledig nieuw.

herinterpretatie van een archetype

Voor de wastafel is er de keuze uit een meubelwastafel met bijpassende onderbouw of metalen console, een waskom en een klassieke wastafel met staande of halve zuil. Bij de uitvoering met rondingen aan de wand maakt de wastafel zich optisch los van de muur, waardoor de indruk wordt gewekt dat hij zweeft – hetgeen naadloos aansluit bij de karakteristieke maximale lichtheid van de gehele serie. Happy D.2 geeft de badkamer een nieuwe vrouwelijke elegantie.

baden in pure geometrie

De fijne, afgeronde hoeken kenmerken het gehele badkamerprogramma – en zijn bepalend voor de karakteristieke, archetypische vormentaal van Happy D.2. Ook het vrijstaande bad sluit aan bij de kenmerkende rondingen van het keramiek, bijzonder sprekend in combinatie met de rondomlopende badrand. Het badplezier wordt nog comfortabeler met de optionele nekrol. De toiletruimte verbindt vorm met praktische functionaliteit: toiletten en bidets zijn verkrijgbaar in wand-, staande en back-to-wall-uitvoeringen, met en zonder SoftClose. Het wandwc is ook combineerbaar met de douchetoiletzitting SensoWash® Starck.

meer beelden

meer nieuws overzicht

Happy?
Happy?

De 60ste editie van Salone del Mobile Milano 2020 gaat door van 13... meer

binnenkort - nieuw ankerpunt in Luik
binnenkort - nieuw ankerpunt in Luik

Weldra opent desco in Ans nabij Luik een volledig nieuw ankerpunt,... meer

desco ontvangt prestigieuze Platinum Partner Award van Ariston
desco ontvangt prestigieuze Platinum Partner Award van Ariston

De 35-jarige samenwerking tussen Ariston en desco werd vorige maand... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.