Nieuwe stijlopties voor Puro

Puro is één van onze toppers op het gebied van badkamermeubelen. Robuuste tabletten in solid, greeploze push-to-open onderkasten in gelakt MDF of wengé-melamine en haast eindeloze keuze- en combinatiemogelijkheden kenmerken deze reeks. Het succes van Puro heeft geleid tot een uitbreiding met een nieuwe lakkleur voor de onderkasten: satijn beige.

Deze harmonieuze en tijdloze kleur werkt als een verbindende factor voor alle andere kleuren in je badkamer. Beige saai? Niet als je zorgt voor voldoende contrast! Dat bereik je op verschillende manieren. Zo kan je kiezen voor een asymmetrische opstelling met een breed tablet en slechts één lavabo links of rechts. Ook verrassend: twee laden, maar dan niet netjes onder elkaar gepositioneerd.

Contrast krijg je ook door te kiezen voor een opvallende opbouwlavabo, bijvoorbeeld een marmeren exemplaar zoals Marbo. De combinatie met een strak wit tablet zet het beige extra in de verf. Of wat dacht je van het nieuwe keramische tablet met travertin-look? In een oogwenk tover je je badkamer om tot een luxueuze spa zonder weerga.

Meer info in onze Puro folder.

meer beelden

meer nieuws overzicht

Nieuwe stijlopties voor Puro
Nieuwe stijlopties voor Puro

satijn beige en travertin meer

Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer
Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer

De nieuwe Catalano-wastafels en -hangtoiletten, die Desco in België... meer

quooker, de kraan die alles kan
quooker, de kraan die alles kan

Een mooie kraan die alles kan? Ja dat kan. Naast koud, warm en... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.