Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer

De nieuwe Catalano-wastafels en -hangtoiletten, die Desco in België exclusief verdeelt, stralen van eenvoud. Met acht satijnglanzende kleuren slaagt de Italiaanse keramiekmeester erin om instant rust in je badkamer te brengen. Bovendien laat het porselein zich veelzijdig combineren met verschillende materialen en interieurelementen.

Acht tinten telt de nieuwe reeks Tonalità van Catalano. De kleuren, geïnspireerd op de intrinsieke schoonheid van de natuur, brengen stuk voor stuk een vleugje authenticiteit en sereniteit in je badkamer. Van elegant beige tot delicaat wit, van jadegroen tot diepzwart: de wastafels en hangtoiletten gaan naadloos op in een klassieke, hedendaagse of minimalistische stijl. De kleuren ademen rust en eenvoud, waardoor ze moeiteloos aansluiten bij andere interieurelementen én zich vlot laten combineren met materialen als hout, steen of metaal.

De wastafels zijn geglazuurd met het innovatieve Cataglaze+® Silver Titanium, een antibacterieel glazuur voor een topkwaliteit in satijnglans. De nieuwe badkamercollectie houdt zo de reputatie van traditioneel glanzende keramiek hoog, met een absolute kwaliteitsstandaard voor puurheid en hygiëne.

Productmanager Kris Dens : “Onze Italiaanse partner Catalano is gekend om zijn porselein met Cataglaze®-behandeling. Daardoor zijn wastafels niet alleen beter bestand tegen kalkaanslag en gemakkelijker te reinigen, maar verliezen ze ook geen glans en zijn ze uiterst duurzaam en hygiënisch. Zo verhindert de fijne gesloten glazuurstructuur dat vuil zich kan hechten en heeft het gladde oppervlak een krachtige antibacteriële werking.”

De hangtoiletten kregen een behandeling met Twinglaze+® Silver Titanium mee, een duurzame technologische innovatie die het glanzende glazuur op het binnenoppervlak combineert met het satijnglanzende glazuur op de buitenbekleding van het toilet.beschikbare kleuren Satin White, Satin Cement, Satin Black, Satin Tortora, Satin Sabbia, Satin Lino, Satin Seta, Satin Aqua


colours_tonalita

Bekijk de artikelen in onze e-shop

meer beelden

meer nieuws overzicht

Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer
Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer

De nieuwe Catalano-wastafels en -hangtoiletten, die Desco in België... meer

quooker, de kraan die alles kan
quooker, de kraan die alles kan

Een mooie kraan die alles kan? Ja dat kan. Naast koud, warm en... meer

logistics 2050
logistics 2050

De bouw van logistics 2050 is volop aan de gang. meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.