een sensatie van welzijn en frisheid

volmaakte frisheid en hygiëne
Geberit AquaClean douche-wc’s combineren de functionaliteit van een wc en een bidet op slimme wijze, door u de mogelijkheid te bieden om na het toiletgebruik via een druk op de toets te genieten van een gevoel van volmaakte frisheid en hygiëne dankzij een reiniging met water op lichaamstemperatuur.

welzijn
Streven naar meer welzijn en een gezond zelfbewustzijn behoren tot de moderne levensstijl. Om het welzijn te verhogen, spelen diverse factoren zoals gezonde voeding, lichaamsconditie of persoonlijke hygiëne een doorslaggevende rol. Het derde punt kan men positief beïnvloeden met een douche-wc. Geberit AquaClean schenkt ons de hele dag lang een fris en schoon gevoel. Wanneer men zich goed voelt in zijn vel, straalt men dit ook uit!

een schone zaak
Bij een douche-wc staat persoonlijke hygiëne centraal maar ook bij het toestel wordt hygiëne vooropgesteld. Zo zit de douchearm beschermd in het keramiek en wordt de douchekop voor en na gebruik automatisch met zuiver water gespoeld.
Met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn. Een paar seconden later wordt u gereinigd met een waterstraal oplichaamstemperatuur. De oscillatiefunctie beweegt de douchearm zacht heen en weer en reinigt zo nog grondiger. De intensiteit van de waterstraal wordt geregeld volgens uw persoonlijke voorkeur.

WhirlSpray
AquaClean douche-wc’s zijn uitgerust met een unieke WhirlSpray douche-technologie, die een uiterst aangename en optimale reiniging mogelijk maakt. De doorstroomverwarmer zorgt voor maximaal comfort, want hij levert snel water op lichaamstemperatuur.

extra comfort
Afhankelijk van het model, verrassen de AquaClean douche-wc’s ook met oriëntatielicht waardoor u ’s nachts het licht niet meer hoeft aan te doen tijdens een toiletbezoek, een ladydouche voor een beschermende intieme hygiëne, een droogfunctie, een ergonomisch geoptimaliseerde wc-zitting uitgerust met geïntegreerde verwarming en geurextractie die die onaangename geurtjes in lucht filtert.

meer beelden

 

meer nieuws overzicht

logistics 2050
logistics 2050

De bouw van logistics 2050 kan weldra starten. meer

uni.8 radiatoren en V-Power
uni.8 radiatoren en V-Power

De uni.8 heeft een mooie, stijlvolle vormgeving en is afgewerkt met... meer

Coffee, wij hebben een boontje voor jou
Coffee, wij hebben een boontje voor jou

Badkamercollectie Coffee met onderkasten van 30 of 60 cm hoog is... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.