ontdek SensoWash Starck f

Duravit en ontwerper Philippe Starck presenteren een nieuwe douche-wc generatie. Een douchetoilet in een subliem design, makkelijk te bedienen via de afstandsbediening of vrij instelbaar via de SensoWash app.

iconisch design - maximaal comfort

Het design van de nieuwe SensoWash® Starck f douche-wc’s overtuigt met pure esthetiek en tijdloze moderniteit en past dan ook uitstekend bij alle Duravit designseries. Technische finesses zoals bijvoorbeeld de sensor voor het automatisch openen van het deksel of de herkenning van de gebruiker in de zitting tot de meest verschillende instelmogelijkheden bij de zitverwarming, douchestraal en de regelbare warmeluchtföhn garanderen een optimaal comfort. Alle douche-wc-componenten werden technologisch verder ontwikkeld en kregen een nieuwe plek zodat de volledige techniek nu in het keramiek past. De vlakke zitting met een hoogte van slechts 40 mm en de witte afdekking die zich erachter bevindt vormen samen een optische eenheid.

nieuw met app

Met de bijbehorende SensoWash® App wordt het douche-wc individueel geconfigureerd of optioneel net als met een afstandsbediening gestuurd.

demo douchewc’s

16 oktober: toonzaal Wijnegem
23 oktober: toonzaal Luik
30 oktober: toonzaal Zaventem

meer beelden

meer nieuws overzicht

unieke lente actie bij desco
unieke lente actie bij desco

Geniet van 14 maart tot en met 14 april 2023 in al onze toonzalen... meer

gebogen oppervlakken en dunne randen
gebogen oppervlakken en dunne randen

De symbiose tussen organische vormen, materialen en functie waarbij... meer

O Dierbaar België

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.