maximaal doucheplezier, ook in kleine badkamers

hansgrohe Pulsify
De dag opgepept beginnen met een verfrissende douche of ’s avonds de stress onder een zachte douchestraal afspoelen? Dankzij het nieuwe moderne hansgrohe Pulsify-gamma, opent er zich een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor die dagelijkse douche. De 260 millimeter grote hoofddouche voelt zich thuis in een grote familiebadkamer of kleine douchekamer en is beschikbaar voor elk budget. Uitgerust met de PowderRain-technologie, ontstaat er een microfijne regen die zijdezacht aanvoelt. De Pulsify 3jet-handdouche is verkrijgbaar in twee varianten. Beiden zijn eveneens uitgerust met de PowderRain-straalsoort en de intensere IntenseRain-straalsoort. Het verschil tussen beide zit hem in de derde straalsoort: een ontspannende massagestraal dan wel een oppeppende monostraal.
Een bijkomend voordeel van de hansgrohe Pulsify 3 jet-douche is het lage waterverbruik in de EcoSmart-variant. En de Green versie van de 1 jet-handdouche verbruikt slechts maximaal 6 liter per minuut. De Pulsify-lijn valt op door zijn modern design. Het vlakke profiel van de Showerpipe oogt subtiel en biedt meer bewegingsruimte tijdens het douchen. De afgeronde vormen zijn een ware blikvanger in elke badkamersetting en zijn bovendien makkelijk te reinigen.
Beschikbaar in drie oppervlakteafwerkingen – Chroom, Matt Black en Matt White – is een Pulsify-douche perfect combineerbaar met aanvullende wastafel- en badproducten, zoals deze uit de nieuwe Vivenis-lijn.

welzijn aan de wastafel

hansgrohe Vivenis
Als helder water uit een bergbron, zo stroomt het water uit een nieuwe Vivenis-mengkraan. Een sensuele ervaring die bijna niemand kan weerstaan.
Uit zijn slanke en discreet gewelfde uitloop ontstaat een brede waterstraal die doet denken aan een zachte waterval en laat genieten van een natuurlijke waterervaring. De combinatie van de delicate handgreep met de extreem brede maar platte uitloop benadrukt de ongecompliceerde eenvoud van de kraan.
De Vivenis-mengkranen zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen – Chroom, Matt Black en Matt White – en in verschillende hoogtes. Het assortiment bevat tevens bijpassende kranen voor bad, douche en bidet. De innovatieve AirPower-technologie verrijkt het uitstromende water met lucht. De waterval-straalsoort krijgt zo zijn zachte en volle waterdruppels. En dankzij de EcoSmart-technologie verbruikt deze zuinige kraan niet meer dan vijf liter per minuut.

meer beelden

meer nieuws overzicht

logistics 2050
logistics 2050

De bouw van logistics 2050 kan weldra starten. meer

uni.8 radiatoren en V-Power
uni.8 radiatoren en V-Power

De uni.8 heeft een mooie, stijlvolle vormgeving en is afgewerkt met... meer

Coffee, wij hebben een boontje voor jou
Coffee, wij hebben een boontje voor jou

Badkamercollectie Coffee met onderkasten van 30 of 60 cm hoog is... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.