maximaal doucheplezier, ook in kleine badkamers

hansgrohe Pulsify
De dag opgepept beginnen met een verfrissende douche of ’s avonds de stress onder een zachte douchestraal afspoelen? Dankzij het nieuwe moderne hansgrohe Pulsify-gamma, opent er zich een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor die dagelijkse douche. De 260 millimeter grote hoofddouche voelt zich thuis in een grote familiebadkamer of kleine douchekamer en is beschikbaar voor elk budget. Uitgerust met de PowderRain-technologie, ontstaat er een microfijne regen die zijdezacht aanvoelt. De Pulsify 3jet-handdouche is verkrijgbaar in twee varianten. Beiden zijn eveneens uitgerust met de PowderRain-straalsoort en de intensere IntenseRain-straalsoort. Het verschil tussen beide zit hem in de derde straalsoort: een ontspannende massagestraal dan wel een oppeppende monostraal.
Een bijkomend voordeel van de hansgrohe Pulsify 3 jet-douche is het lage waterverbruik in de EcoSmart-variant. En de Green versie van de 1 jet-handdouche verbruikt slechts maximaal 6 liter per minuut. De Pulsify-lijn valt op door zijn modern design. Het vlakke profiel van de Showerpipe oogt subtiel en biedt meer bewegingsruimte tijdens het douchen. De afgeronde vormen zijn een ware blikvanger in elke badkamersetting en zijn bovendien makkelijk te reinigen.
Beschikbaar in drie oppervlakteafwerkingen – Chroom, Matt Black en Matt White – is een Pulsify-douche perfect combineerbaar met aanvullende wastafel- en badproducten, zoals deze uit de nieuwe Vivenis-lijn.

welzijn aan de wastafel

hansgrohe Vivenis
Als helder water uit een bergbron, zo stroomt het water uit een nieuwe Vivenis-mengkraan. Een sensuele ervaring die bijna niemand kan weerstaan.
Uit zijn slanke en discreet gewelfde uitloop ontstaat een brede waterstraal die doet denken aan een zachte waterval en laat genieten van een natuurlijke waterervaring. De combinatie van de delicate handgreep met de extreem brede maar platte uitloop benadrukt de ongecompliceerde eenvoud van de kraan.
De Vivenis-mengkranen zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen – Chroom, Matt Black en Matt White – en in verschillende hoogtes. Het assortiment bevat tevens bijpassende kranen voor bad, douche en bidet. De innovatieve AirPower-technologie verrijkt het uitstromende water met lucht. De waterval-straalsoort krijgt zo zijn zachte en volle waterdruppels. En dankzij de EcoSmart-technologie verbruikt deze zuinige kraan niet meer dan vijf liter per minuut.

meer beelden

meer nieuws overzicht

unieke lente actie bij desco
unieke lente actie bij desco

Geniet van 14 maart tot en met 14 april 2023 in al onze toonzalen... meer

gebogen oppervlakken en dunne randen
gebogen oppervlakken en dunne randen

De symbiose tussen organische vormen, materialen en functie waarbij... meer

O Dierbaar België

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.