aftellen naar batibouw

Van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart 2020 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor de 61ste editie van Batibouw. De grootste bouw-, renovatie- en interieurbeurs in België zal nog meer inzetten op de beleving van de bezoeker en op digitalisering. Ontdek hier ook de nieuwigheden van desco op onze stand 107 in Paleis 7.

Ben je professionele installateur? Kom dan zeker op vrijdag 6 maart langs op Batibouw Installpro in Paleis 1. Deze vakbeurs voor installateurs van HVAC, sanitair en elektriciteit is exclusief voor professionele bezoekers. Hier vind je ons op stand 1429. We kijken alvast uit naar jouw bezoek. Tot dan!

Batibouw, Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel

desco demonstreert nieuwigheden uit de Desco Collection

Briq handenwasser in betonlook
Combineer met mat zwart kraanwerk voor een Japanse look. Een verchroomd accent geeft een industriële toets. Wie met wit aan de slag durft, leunt tegen Scandinavian design.

Mass doucheplaten in betonlook
Ideaal in combinatie met de solid surface wanden. De design afdekplaat van de afloop, uit het zelfde materiaal als de douche, integreert mooi in het geheel van de badkamer.

Tenso meubelen hoogwaardig en duurzaam
Deze serie badkamer meubelen is gemaakt uit HPL. Deze High Pressure Laminate plaat met een witte of zwarte kern is zelf niet snijdbaar. Hierdoor is Tenso enkel op bestelling verkrijgbaar.

meer beelden

meer nieuws overzicht

Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer
Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer

De nieuwe Catalano-wastafels en -hangtoiletten, die Desco in België... meer

quooker, de kraan die alles kan
quooker, de kraan die alles kan

Een mooie kraan die alles kan? Ja dat kan. Naast koud, warm en... meer

logistics 2050
logistics 2050

De bouw van logistics 2050 is volop aan de gang. meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.