contactformulier

bladeren...
{{form.fields.bijlage.value}}

welkom in onze verkooppunten

gesprek met badkameradviseurs

Laat je bij een kopje koffie adviseren door een van onze medewerkers. Zij weten alles over de producten, de combinaties en de technische mogelijkheden. Installateurs worden meteen geholpen aan onze toonbanken. Met meer dan 14.500 producten in voorraad en gratis levering verloopt elk project, nieuwbouw of renovatie, zorgeloos. Klik hierboven op een verkooppunt in jouw regio.

toonzaal

Maak je op voorhand een afspraak in onze toonzalen? Dan hoef je nooit te wachten om je nieuwe badkamer of verwarmingsinstallatie te komen uitzoeken. Kinderen zijn natuurlijk ook meer dan welkom! Laat je in alle rust adviseren bij een kopje koffie.

verschillende afdelingen

Al onze productprofs weten alles over hun producten, combinatiemogelijkheden, prijzen en toepassingen. Elke afdeling heeft echter zijn eigen specialisatie. Specifieer daarom de afdeling waar je een afspraak wenst te maken: verwarming, badkamers, verluchting, … ?

van magazijn naar laadkade

14.500 producten zijn uit voorraad leverbaar en minstens evenveel kunnen wij speciaal bestellen. Een geoliede organisatie is hier dus op zijn plaats. Wij geven je heel graag een rondleiding bij een volgend bezoek.