te huur/investering

Je vertrouwt jouw woning toe aan anderen? Ga dan op zoek naar stevig en onderhoudsvriendelijk sanitair. Een budgetvriendelijke badkamer met tijdloos design blijft er steeds 'goed' uitzien. Denk ook aan waterbesparende kranen en toiletten. Elke liter telt voor de natuur én … de portemonnee.

bad/douche

bad/douche

Waarom niet bad en douche combineren? Twee vliegen in een klap! Een bewoner met kinderen geniet van het gemak van een bad, terwijl de snelle douchegebruiker ook zijn gading vindt. Dit alles zonder extra ruimte te verliezen.

kraanwerk

kraanwerk

Naast waterbesparend kraanwerk bestaat er nu ook de coldstart functie. Als de greep van de kraan centraal staat krijg je koud water. Warm water verbruik je pas als de hendel naar links gedraaid wordt.

meubel

meubel

Bekijk zeker de desco meubelcollectie: een uitgebreid gamma opgebouwd uit duurzame materialen. Dus stevig en voor ieders budget.

wc

wc

Voorzie het toilet van een dubbele spoelknop, een kleine investering met een groot effect. Je bespaart zo vele liters water. Een universeel model van toilet, garandeert dat je ook binnen enkele jaren nog een passende toiletzitting vindt.

toebehoren

toebehoren

Misschien is het een goed idee om stevige accessoires mee te laten plaatsen. Op die manier verhinder je dat toekomstige bewoners zelf gaan boren in de nieuwe betegeling.

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.