films

In korte filmpjes bieden we oplossingen voor specifieke situaties aan. Heb je een schuin dak of houten vloer? Beperkte ruimte voor een radiator? Heb je een extra lange partner? Bekijk de volgende filmpjes met meer uitleg want een bewegend beeld zegt soms meer dan duizend woorden.

Aquamass wellness

Het Belgische Aquamass bouwt hoogstaande wellnesstoestellen, die de luxe in jouw woning verhogen. Gebaseerd op traditie, know-how, creativiteit en kwaliteit bouwt Aquamass baden en spas waarin je zalig kunt ontspannen en genieten van weldadige massages.

Catalano newflush

Catalano breidt uit met een wc met innovatieve spoeltechniek. Deze randloze spoeltechniek maakt een eenvoudige reiniging van het toilet mogelijk. Dit zorgt voor een onovertroffen hygiëne van je wc.


Desco Collection

Jij wil uiteraard alleen het beste. De collectie bestaat uit degelijke producten met een met een betrouwbare service. Uit voorraad leverbaar en professioneel ondersteund van offerte tot na de verkoop tegen een faire prijs! Onze Desco Collection groeit. Regelmatig breiden we dit gamma uit met nieuwe artikelen.

de productie van porselein

Ceramica Catalano heeft een hyper modern machinepark en haalt een productiecapaciteit van 1.500 stuks per dag. Een blik achter de schermen.Geberit AquaClean Mera

Ervaar een volledig nieuw gevoel van frisheid en hygiëne met Geberit AquaClean. Het discrete ontwerp laat niet vermoeden dat dit een wc is waarmee je met water wordt gereinigd. Via een druk op de toets word je met een zachte, parelende douchestraal op lichaamstemperatuur gereinigd.

Ideal Standard Aquablade

Hygiënischer, stiller én slimmer. 95% Van het oppervlak wordt schoongespoeld in vergelijking met 80% bij een standaard toilet. Aquablade is 25% stiller en heeft een efficiënter waterverbruik dan een gewone spoeling.


Kaldewei productieproces geëmailleerd staal

Een badkamer volledig ingericht met één materiaal – het kostbare, speciaal geëmailleerde Kaldewei staal: van dat voorrecht geniet u met de nieuwe wastafels, die de ligbaden en douchevlakken volmaakt afronden.


Kaldewei productieproces geëmailleerd staal

Kaldewei ligbaden en douches voldoen aan de hoogste eisen. Speciaal geëmailleerd 3,5 mm dik Kaldewei staal bewijst hoe uit, de verbinding van twee authentieke natuurlijke materialen, staal en zand, een volstrekt unieke nieuwe kwaliteit ontstaat.

Nobili kraanwerk

De Italiaanse kraanwerkcollectie van Nobili laat een stukje natuur in je huis vloeien. Handige kranen met zachte vormen die gebruik maken van energie- en waterbesparende technologieën.

Newforce tub

Hoe wordt Newforce douchetub geïnstalleerd en mooi afgewerkt met een Paspartoe douche paneel. Beide artikelen maken deel uit van onze Desco Collection.


Oli 120 plus

Bekijk hier de uitgebreide montage video.
Paspartoe muurprofiel

Bekijk hier de uitgebreide montage video.
Uni.8 radiatoren

De uni.8 radiator past altijd én overal. In functie van de specifieke situatie selecteer je 1 van de 10 mogelijke aansluitingen. Keuze uit vele combinaties uit voorraad leverbaar. 3 uitvoeringen: profil, vlak of line. 4 types: 11, 21, 22 en 33 met 1, 2 of 3 platen met 1, 2 of 3 lamellen in verschillende hoogtes en lengtes.

Vasco aluminium radiatoren

Aluminium radiatoren zijn licht en daardoor eenvoudig te hanteren en te monteren, zelfs op een zwakke muur. Kan een radiator niet verankerd worden, dan biedt aluminium de oplossing.


meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.