Alain Berteau

Op ‘Interieur Kortrijk 2006’ wordt hij gelauwerd als ‘Designer van het Jaar’. Voor Alain Berteau betekent rvb® met haar verleden en haar waarden een ware inspiratiebron. Hij voelt zich enorm aangetrokken door de hoogstaande eigenschappen van de merknaam die hij op zijn manier samenvat als: ‘authentiek, geen kitsch, met een echt verhaal en ongelooflijk veel stijl’.

Hoewel hij internationaal bekend is, staat Berteau erop profeet te worden in eigen land. Sinds het begin van zijn activiteit, koestert hij het gevoel in België thuis te horen. Hij bepaalt de creatieve richting die Feld en rvb® uitgaan. Ook Bulo, Aquamass, Dark, Vange en Wever & Ducré deden al een beroep op hem.

Alain Berteau, Brussels architect, designer en docent aan de gerenommeerde « Ecole d’Architecture de la Cambre » is geboren in 1972 in Brussel. Als vaste deelnemer aan internationale wedstrijden is Alain Berteau niettemin de eerste Belg die ondersteund wordt door « VIA » die topfiguren zoals Philippe Starck, Christophe Pillet of de broers Bouroullec heeft bekroond.

alainberteau.tumblr.com

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.

beelden

keyring kraan mood lounge quilted sleeves