uni.8 radiatoren en V-Power

de uni.8 radiator past altijd én overal

Desco lanceert een nieuwe reeks 'slimme' radiatoren. De uni.8 is het antwoord op alle vragen. De synthese van ieders input zonder één toegave. Geproduceerd in één van de modernste fabrieken van Europa met een stevige verpakking én individuele controle die zijn gelijke niet kent.

Met de 8 aansluitpunten kies je zelf hoe je de uni.8 aansluit. In functie van de specifieke situatie of jouw persoonlijke voorkeur, selecteer je 1 van de 10 mogelijke aansluitingen. Renovatie, nieuwbouw, projecten en openbare gebouwen. Uni.8 dekt alle denkbare toepassingen.

Met de slimme middenaansluiting met vaste muurafstand van 69 mm, kunnen de aansluitpunten al in vroeg stadium worden ingetekend én geplaatst. In het midden van een muur of tussen 2 ramen. Hoogte, lengte en type radiator kan je in een latere fase bepalen. Met deze slimme bevestiging kan de radiator snel geplaatst worden zonder het rooster eerst te verwijderen en opnieuw te monteren.

V-Power

De V-Power radiator van Desco bestaat uit een radiator met ventilatie-unit die boven op de radiator geplaatst wordt. Aan de voorzijde is een vlakke plaat gemonteerd voor een esthetisch geheel. De V-Power radiator is daarnaast nog uitgerust met temperatuursensoren en wordt geleverd met een voedingsaansluiting, voedingsadapter en enkele accessoires voor montage.

uitbreidingsmodule voor uni.8 radiator

Verwarm jij met een uni.8 radiator van Desco, maar wil je graag overschakelen op verwarming op lage temperatuur? Dan hoef je je bestaande radiatoren niet te vervangen. Dankzij de V-Power uitbreidingsmodule - die je op je bestaande verwarming kan monteren - kan je probleemloos overschakelen op verwarming op lage temperatuur.

klaar voor lager

De V-Power module verhoogt de afgifte van de radiator tot 50%. Zo anticipeert Desco op de vraag naar efficiënte lagetemperatuurverwarming. De geïntegreerde ventilatoren hebben vijf standen en worden aangestuurd door een autonome regeling. Het grote voordeel van V-Power? De module heeft een eenvoudige bediening en stille werking, verbruikt weinig stroom en biedt ook de mogelijkheid tot koelen.

Graag meer weten over deze universele en flexibele radiatoren of V-power?

Bekijk dan nu de nieuwe uni.8 film, blader door onze radiatoren folder of ondek alle uni.8 mogelijkheden.

meer beelden

meer nieuws overzicht

logistics 2050
logistics 2050

De bouw van logistics 2050 kan weldra starten. meer

uni.8 radiatoren en V-Power
uni.8 radiatoren en V-Power

De uni.8 heeft een mooie, stijlvolle vormgeving en is afgewerkt met... meer

Coffee, wij hebben een boontje voor jou
Coffee, wij hebben een boontje voor jou

Badkamercollectie Coffee met onderkasten van 30 of 60 cm hoog is... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.