drink kraantjeswater!

Ons lichaam bestaat voor 60% uit water. Omdat we iedere dag veel vocht verliezen door te plassen, zweten, ademen, moeten we ons vochtgehalte aanvullen. Water is daarvoor het best geschikt, kraanwater of leidingwater is de beste keuze.

Ons kraantjeswater behoort tot de beste ter wereld. Je kan dus een hoop geld besparen door water uit de kraan te drinken. Drink je 1 liter water per dag dan bespaar je ongeveer 200 euro per jaar. Dat kan tellen voor iets dat gewoon uit de kraan komt.

Kraantjeswater is milieuverantwoord. Je omzeilt kilo’s verpakkingen en vrachten transport van distributiecentrum naar supermarkt. De recyclage van de verpakking heeft een CO2 uitstoot die 150 keer groter is dan die van kraantjeswater. Koop je toch eens voorverpakt water, spaar dan het milieu door een statiegeldfles te kopen in plaats van een wegwerpfles. Of hergebruik het flesje door het te hervullen met kraanwater.

Water is dé gezondste dorstlesser die er bestaat! Kraanwater wordt enorm veel gecontroleerd op kwaliteitseisen. Ze worden gecontroleerd op o.a. bepaalde bacteriën, kalk, pesticiden of zware metalen. Zo bevat flessenwater mogelijk te veel bacteriën. Die bacteriën kunnen in aantal vermeerderen van zodra je de fles opent en als je die te lang of te warm bewaart. Kraantjeswater is veiliger. Voor de bereiding van flesvoeding raadt men wel aan om voor flessenwater te kiezen met een label ‘geschikt voor de bereiding van babyvoeding’.
Een ander praktisch voordeel is dat je niet meer hoeft te sleuren met pakken of bakken water: kraan open en klaar.


water op smaak met de D-Pure drinkwaterfilter oplossing

Het drinkwater dat in onze leidingen circuleert, neemt onderweg vaak partikels mee uit die leiding. De d-pure filter, die geplaatst wordt op de koudwaterleiding van de keukenkraan verwijdert bezinksel, roest, kleur, geur en chemische resten, zoals bv chloor. Extra gefilterd kraantjeswater is heerlijk om te drinken en perfect om mee te koken. Deze filter is snel te installeren met behulp van de meegeleverde montagebeugel, schroeven en 3/8” flexibel voor aansluiting op het hoekstopkraantje. De filtratie gebeurt dankzij het meegeleverde filterelement van 0,7 µm. Dit element vervang je om de 6 maanden of vroeger in functie van het gebruik.

meer beelden

 

meer nieuws overzicht

Nieuwe stijlopties voor Puro
Nieuwe stijlopties voor Puro

satijn beige en travertin meer

Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer
Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer

De nieuwe Catalano-wastafels en -hangtoiletten, die Desco in België... meer

quooker, de kraan die alles kan
quooker, de kraan die alles kan

Een mooie kraan die alles kan? Ja dat kan. Naast koud, warm en... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.