duurzaam, tijdloos en luxueus

Desco Collection introduceert het vernieuwde Newform assortiment onder de naam Form. Verkrijgbaar in wit of nordic en graphit eik.

Met Form uit de Desco Collection kan de badkamer niet enkel functioneel maar ook verrassend mooi ingericht worden en dit tegen een betaalbare prijs. Zowel voor de wastafels als voor de kasten, scharnieren en spiegels zijn hoogwaardige kwaliteitsmaterialen de standaard. Een must in een vochtige omgeving. Form staat voor kwalitatief en functioneel vakmanschap. Een slim concept: eenvoudig opmeten en naar hartenlust combineren. Naast een aantal sets is er natuurlijk ook de keuze uit alle losse items. Ontelbare mogelijkheden waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn!
De kasten uit melamine ontstaan door het samenpersen van geïmpregneerde papierlagen met lamineharsen op een basis van MDF. Het geheel krijgt na het persen een kras-, stoot- en slijtvast oppervlak en is optisch bijna naadloos. De onderkasten zijn verkrijgbaar met 1, 2 of 3 laden en in 3 verschillende kleuren: wit, nordic of graphit eik.

Form mini

Form mini biedt je de kans om jouw gastenkamer even kwaliteitsvol in te richten als je badkamer. Maximum comfort dankzij de ruime spiegel, de heldere verlichting en de kast onder de handenwasser. En dit alles in hoogwaardige materialen.

meer beelden

meer nieuws overzicht

kraanwerk van Nobili met PVD-coating
kraanwerk van Nobili met PVD-coating

PVD-coating is een techniek waarbij de mengkraan in een vacuümkamer... meer

Nobili Zero Emission Company
Nobili Zero Emission Company

Nobili behaalt het prestigieuze “Zero Emission Company”-certificaat. meer

ontdek bij ons de Aquarea warmtepompen van Panasonic
ontdek bij ons de Aquarea warmtepompen van Panasonic

Ontdek bij ons de Aquarea warmtepompen van Panasonic. meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.