duurzaam, tijdloos en luxueus

Desco Collection introduceert het vernieuwde Newform assortiment onder de naam Form. Verkrijgbaar in wit of nordic en graphit eik.

Met Form uit de Desco Collection kan de badkamer niet enkel functioneel maar ook verrassend mooi ingericht worden en dit tegen een betaalbare prijs. Zowel voor de wastafels als voor de kasten, scharnieren en spiegels zijn hoogwaardige kwaliteitsmaterialen de standaard. Een must in een vochtige omgeving. Form staat voor kwalitatief en functioneel vakmanschap. Een slim concept: eenvoudig opmeten en naar hartenlust combineren. Naast een aantal sets is er natuurlijk ook de keuze uit alle losse items. Ontelbare mogelijkheden waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn!
De kasten uit melamine ontstaan door het samenpersen van geïmpregneerde papierlagen met lamineharsen op een basis van MDF. Het geheel krijgt na het persen een kras-, stoot- en slijtvast oppervlak en is optisch bijna naadloos. De onderkasten zijn verkrijgbaar met 1, 2 of 3 laden en in 3 verschillende kleuren: wit, nordic of graphit eik.

Form mini

Form mini biedt je de kans om jouw gastenkamer even kwaliteitsvol in te richten als je badkamer. Maximum comfort dankzij de ruime spiegel, de heldere verlichting en de kast onder de handenwasser. En dit alles in hoogwaardige materialen.

meer beelden

meer nieuws overzicht

unieke lente actie bij desco
unieke lente actie bij desco

Geniet van 14 maart tot en met 14 april 2023 in al onze toonzalen... meer

gebogen oppervlakken en dunne randen
gebogen oppervlakken en dunne randen

De symbiose tussen organische vormen, materialen en functie waarbij... meer

O Dierbaar België

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.