communiceer nu met je eigen software en onze e-shop

e-shop gegevenskoppeling
Dankzij de API koppeling, een software-interface die het mogelijk maakt dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren, is het mogelijk om je eigen software programma te verbinden met de desco e-shop. Hierdoor kan je jouw winkelwagen vanop onze e-shop rechtstreeks downloaden naar je eigen software pakket. Van zodra er desco artikelen in jouw software pakket zijn ingeladen, kan je eender wanneer en eender hoe vaak je wil artikelgegevens opvragen. Zo blijft de informatie in jouw pakket steeds up-to-date met de gegevens van op onze site.

orders maken in je eigen pakket
Sinds kort is de API uitgebreid met de mogelijkheid om een order te maken vanuit jouw eigen software pakket via onze e-shop. Je moet zelf noch inloggen op onze site noch enige handeling uitvoeren op onze e-shop. Het gebeurt als het ware in de achtergrond. Dit bespaart zowel tijd voor jou als voor desco. Bovendien is de kans op fouten bij het overnemen van artikelen tot een minimum herleidt.

binnenkort
Ondertussen integreren ook Plenion, Robaws en Handsoft de vernieuwde koppeling met hun pakket. Ook andere externe partners volgen om te koppelen met ons of beter, onze API (Application Programming Interface) om gegevens op te halen of orders te plaatsen in de achtergrond. Vraag aan jouw applicatie partner zeker naar meer info.

meer beelden

 

meer nieuws overzicht

logistics 2050
logistics 2050

De bouw van logistics 2050 kan weldra starten. meer

uni.8 radiatoren en V-Power
uni.8 radiatoren en V-Power

De uni.8 heeft een mooie, stijlvolle vormgeving en is afgewerkt met... meer

Coffee, wij hebben een boontje voor jou
Coffee, wij hebben een boontje voor jou

Badkamercollectie Coffee met onderkasten van 30 of 60 cm hoog is... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.