communiceer nu met je eigen software en onze e-shop

e-shop gegevenskoppeling
Dankzij de API koppeling, een software-interface die het mogelijk maakt dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren, is het mogelijk om je eigen software programma te verbinden met de desco e-shop. Hierdoor kan je jouw winkelwagen vanop onze e-shop rechtstreeks downloaden naar je eigen software pakket. Van zodra er desco artikelen in jouw software pakket zijn ingeladen, kan je eender wanneer en eender hoe vaak je wil artikelgegevens opvragen. Zo blijft de informatie in jouw pakket steeds up-to-date met de gegevens van op onze site.

orders maken in je eigen pakket
Sinds kort is de API uitgebreid met de mogelijkheid om een order te maken vanuit jouw eigen software pakket via onze e-shop. Je moet zelf noch inloggen op onze site noch enige handeling uitvoeren op onze e-shop. Het gebeurt als het ware in de achtergrond. Dit bespaart zowel tijd voor jou als voor desco. Bovendien is de kans op fouten bij het overnemen van artikelen tot een minimum herleidt.

binnenkort
Ondertussen integreren ook Plenion, Robaws en Handsoft de vernieuwde koppeling met hun pakket. Ook andere externe partners volgen om te koppelen met ons of beter, onze API (Application Programming Interface) om gegevens op te halen of orders te plaatsen in de achtergrond. Vraag aan jouw applicatie partner zeker naar meer info.

meer beelden

 

meer nieuws overzicht

O Dierbaar België
Forest, een betoverend lijnenspel
Forest, een betoverend lijnenspel

Forest, de nieuwe reeks meubelen uit de Desco Collection refereert... meer

slim gespoeld - snel geïnstalleerd
slim gespoeld - snel geïnstalleerd

Iedereen weet het: er is niets zo vervelend dan op het toilet te... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.