Conca, de heruitvinding van een klassieker

Ideal Standard introduceert de collectie Conca, exclusief porselein, kraanwerk en meubilair gecreëerd door de designstudio Palomba Serafini Associati.

Conca is een vertaling van de grote designklassieker Tonca uit de jaren zeventig naar vandaag. Roberto Palomba gaf de iconische wastafel uit de oorspronkelijke collectie van Paolo Tilche uit 1972 een intelligente twist waarbij de hoeken werden gladgestreken. Een re-design met oog voor de hedendaagse hypes, met behoud van het verfijnde karakter van het vierkante en minimale ontwerp. Het Conca-assortiment van wastafels heeft verschillende variaties waardoor flexibele ontwerpen mogelijk zijn. De wastafels zijn ideaal voor wandmontage of op een werkblad, met een hoekige sokkel op geselecteerde modellen. De collectie bevat ook hoogwaardige meubelelementen met een elegante en minimalistische uitstraling.

Voor de greep van de Conca kraan inspireerde Roberto Palomba zich op de gesp van een Gucci-riem, van zijn echtgenote, uit de jaren tachtig. Een stijlvolle blikvanger in de badkamer.

 

 

meer beelden

meer nieuws overzicht

Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer
Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer

De nieuwe Catalano-wastafels en -hangtoiletten, die Desco in België... meer

quooker, de kraan die alles kan
quooker, de kraan die alles kan

Een mooie kraan die alles kan? Ja dat kan. Naast koud, warm en... meer

logistics 2050
logistics 2050

De bouw van logistics 2050 is volop aan de gang. meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.