iets nieuws onder de zon

We houden je graag op de hoogte van de allernieuwste trends en technieken uit de wereld van sanitair en energietechniek. In maart bezocht desco de toonaangevende vakbeurs ISH. De badkamer ontwikkelt zich steeds meer tot een gezondheidsbevorderende oase, gericht op de wensen en behoeften van de gebruiker. Tegelijkertijd worden schoon, veilig drinkwater en intelligent waterbeheer steeds belangrijker in het kielzog van de huidige milieuproblematiek.

futuristische kraan
Grohe waagde zich in onbekende wateren met deze kraan. Het bijzondere eraan is het productieproces, dat volledig werd toevertrouwd aan een 3D-printer.

beken kleur!
Van de badkamer een lifestyle ruimte maken was dit jaar de sterkste trend. Het Trend Forum Pop up my Bathroom presenteerde “Colour Selection”, een showcase van mogelijkheden die de huidige kleurentrends in het interieurdesign voor badkamers biedt.

intelligente badkamers
In de badkamer versmelten klassieke badkamerproducten en hightech functies tot de digitale badkamer. De intelligente badkamer wordt op afstand bediend, individueel geprogrammeerd en verlicht. Smartphone apps maken het mogelijk om je eigen ochtend- of avond-badkamerritueel te programmeren en zorgeloos te genieten van alles wat de moderne badkamer te bieden heeft. Tegelijkertijd kunnen apps een veiliger en milieubewuster gebruik van water en ernergie ondersteunen door snelle waterlek-detectie en opvolgmethodes van je energie- en waterverbruik.

connectiviteit
Er wordt in de toekomst veel ingezet op de connectiviteit van verwarmingsketels. Het uitlezen van foutmeldingen gebeurt dmv het monitoren van ketels op afstand of door een eenvoudige analyse via een plug-in systeem op de ketel.

PV panelen
Verspil nooit gewonnen energie en wordt zelfvoorzienend tijdens stroompannes door het stockeren van hernieuwbare energie opgewekt via pv panelen. Voordelig en milieubewust. Wordt verwacht in 2021: een batterij om elektriciteit op te slagen.

energiemeting met satelietunits
Satelietunits zorgen voor flinke energie- en kostenbesparingen, vooral in de iets grotere woongelegenheden in combinatie met centrale stookplaatsen of warmtenetten. De energiemeters zorgen er voor dat ieder zijn eigen verbruik gefactureerd wordt.

airco’s als verwarming?!
Airco’s worden meer en meer gebruikt als alternatief op een cv ketel. Verwarmen in de winter en koelen in de zomer.

meer beelden

meer nieuws overzicht

Coffee, wij hebben een boontje voor jou
Coffee, wij hebben een boontje voor jou

Badkamercollectie Coffee met onderkasten van 30 of 60 cm hoog is... meer

Craft, een stukje Scandinavië in huis
Craft, een stukje Scandinavië in huis

In de badkamerreeks Craft van Desco is de Europese eik de... meer

unieke lente actie bij desco
unieke lente actie bij desco

Geniet van 14 maart tot en met 14 april 2023 in al onze toonzalen... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.