desco op de beurs ARCHITECT@WORK te Kortrijk

Desco staat op de beurs ARCHITECT@WORK te Kortrijk. Deze toonaangevende beurs is speciaal voor architecten, binnenhuisvormgevers en studiebureaus om ze kennis te laten maken met innovatieve producten. Desco presenteert Catalano Gold & Silver uit de Desco Collection.

Gold & Silver

Design Made in Italy: de ‘Gold & Silver’ collectie van Catalano is elegant en kostbaar. Deze items, geïnspireerd op het vakmanschap en de traditionele technieken van juweliers, danken hun schittering aan het gebruik van puur zilver en 18-karaat goud. Als antwoord op de vraag, en om te voldoen aan de meest verfijnde esthetische verhoudingen, heeft Catalano de perfectie bereikt met een onevenaarbare helderheid. De afwerkingen passen op zes wastafels en enkele hangwc’s en bidets in combinatie met de innovatieve Cataglaze®+ behandeling in zwart of wit.

Cataglaze®+, een hoogwaardig glazuur, wordt bij 1250°C gemengd met het keramiek tijdens het productieproces. De gladde en heldere oppervlakken zijn beter bestand tegen chemicaliën en worden beschermd tegen kalk en bacteriën. Het antibacteriële oppervlak maak je gemakkelijk schoon en behoudt daardoor zijn glans. Door de toevoeging van titanium krijgt het oppervlak een zelfdesinfecterende en zelfreinigende werking.

 

folder Catalano

meer beelden

meer nieuws overzicht

Happy?
Happy?

De 60ste editie van Salone del Mobile Milano 2020 gaat door van 13... meer

binnenkort - nieuw ankerpunt in Luik
binnenkort - nieuw ankerpunt in Luik

Weldra opent desco in Ans nabij Luik een volledig nieuw ankerpunt,... meer

desco ontvangt prestigieuze Platinum Partner Award van Ariston
desco ontvangt prestigieuze Platinum Partner Award van Ariston

De 35-jarige samenwerking tussen Ariston en desco werd vorige maand... meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.