Roomin Gent

Na het succes in Antwerpen opent Roomin, een Belgisch interieurplatform, de deuren van een nieuw ervaringsappartement in Gent.

offline inspiratie

Roomin Gent werkt samen met een heleboel Belgische bedrijven, waarvan velen ook in België produceren, en met internationale merken die potten breken op gebied van innovatie en verrassend design. Roomin wil bezoekers inspireren en informeren en dit zowel online ... als offline. Gedurende 3 maanden krijg je de unieke kans om op verkenning te gaan in een door Bart Degryse gedecoreerd appartement en uiteraard ontdek je er ook onze desco producten in twee verschillende badkamers én het gastentoilet.

Bart Degryse is eigenaar van interieuragentuur Flow Interior, waarmee hij ondere andere de merken Kristina Dam en Grupa Products verdeelt in de Benelux, en als ontwerper verwezenlijkte hij reeds talrijke interieurs voor zowel privé-klanten als horecaconcepten. Voor Roomin Gent creëerde hij zijn visie in samenwerking met de interieurpartners: een warme, uitnodigende mix van Scandinavische invloeden en Belgische sensibiliteit.

dromen in de badkamer of baden in de slaapkamer

De badkamer staat in deze setting volledig in connectie met de slaapkamer. Het slaapritueel begint in de badkamer en eindigt in de slaapkamer. Het ontwaken start in de slaapkamer en eindigt in de badkamer. Het interieur loopt mee naadloos over van het ene ritueel in het andere. Het mat witte XonYX Senzo bad met hoge aaibaarheidsfactor, de luxueuze afwerking met poeder grijze afwerking van de Molto kast-elementen en het zachte oppervlak van de Solid wastafel zorgen voor een zachte overgang van slapen naar wakker. Dit zijn enkele van de producten waarmee desco in dit appartement vertegenwoordigd is. Want omdat desco weet dat niet in alle woningen plaats is voor ‘n dergelijke opstelling, vind je op de tweede verdieping een eerder compact ontwerp. Weet ook dat de items en materialen die in deze ruimte werden gebruikt ook bestaan in andere modellen en maten.

praktisch

Check facebook.com/roomin.be want elk weekend is er een nieuw thema, een andere experience en invalshoek om je telkens opnieuw te verrassen en te inspireren. Of spring binnen om de woonkamer te verkennen, in de kasten van de slaapkamer te kijken, het bed te komen uittesten of gewoon inspiratie op te doen.

Roomin Gent is open tot 18 december 2016 (elke week van donderdag tot zondag) kasteellaan 495, 9000 gent

voor meer informatie www.roomin.be of stuur een e-mail naar marketing@desco.be

meer beelden

meer nieuws overzicht

Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer
Tonalità: natuurlijke rust in je badkamer

De nieuwe Catalano-wastafels en -hangtoiletten, die Desco in België... meer

quooker, de kraan die alles kan
quooker, de kraan die alles kan

Een mooie kraan die alles kan? Ja dat kan. Naast koud, warm en... meer

logistics 2050
logistics 2050

De bouw van logistics 2050 is volop aan de gang. meer

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.