porselein

Bijna alle wastafels, toiletten, bidets en urinoirs zijn in porselein. Welke trend je ook volgt, het uitzicht van je badkamer is mee bepalend voor de uitstraling van je woning. Hou je van frivole vormen, kies je voor strakke lijnen of voor soepele, ronde en ergonomisch verantwoorde vormen? Je vindt zeker dé stijl die perfect bij jou past.

Sanitair porselein wordt uit natuurlijke materialen in kostbare arbeidsprocessen vervaardigd. Porselein wordt op ongeveer 1250° C gebrand. Het droge, nog ongebakken porselein wordt overspoten met een glasachtige deklaag, het glazuur. Tijdens het verbrandingsproces smelt dit glazuur op de keramische massa. Het geeft de toestellen dat typische gladde, gemakkelijk te reinigen en fraai uitziende oppervlak. Belangrijk is de bestendigheid tegen chemische producten en krassen. Ontdek hier de keuzemogelijkheden van sanitair porselein. Klik op het type om al onze stockmodellen te bekijken.

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.

handenwasser

Zelfs de kleinste wastafel maakt het gastentoilet tot een unieke ruimte. Het kleinste model lavabo is ongeveer 40 cm. Kleiner is ook verkrijgbaar, maar dan spreekt men van handenwasser. Je gasten en jezelf mogen gerust onder de indruk zijn want deze handenwassers vind je in alle mogelijke designs.


handenwasser
handenwasser
hoekhandenwasser
hoekhandenwasser

lavabo

Lavabo’s zijn in vele maten en vormen verkrijgbaar. Van hoekmodellen tot ronde lavabo’s. Op een zuil, of wandmodellen, in- of onderbouwlavabo’s, het aanbod is enorm. Zet je prioriteiten op een rijtje en kies dan uit het aanbod. Wanneer je een uniek ontwerp wil, kan je eindeloos combineren. Misschien ben jij fan van een waskom zoals we ze uit grootmoeders tijd kennen, rustend op een tafel? Of ben je eerder het praktische type en verkies je een wastafel die één geheel vormt met het bovenblad waardoor de onderkast volledig wordt bedekt.


1 lavabo
1 lavabo
2 lavabo's
2 lavabo's
tablet 1 lavabo
tablet 1 lavabo
tablet 2 lavabo's
tablet 2 lavabo's
lavabo onderbouw
lavabo onderbouw
lavabo inbouw
lavabo inbouw
lavabo opbouw
lavabo opbouw

wc

Het kleinste kamertje wordt dagelijks druk bezocht. Het belangrijkste bij de keuze van een toilet is of je een staand of een hangmodel wil. Onnodig te vertellen dat je dankzij een hangmodel de vloer gemakkelijker kan reinigen. De plaatsing van de spoelbak van een toilet varieert. Een onderscheid wordt gemaakt tussen inbouw- voor hangende toiletten en opbouwspoelreservoirs voor staande toiletten. De inbouwmodellen worden weggewerkt achter een voorzetwand of in de muur. Opbouwspoelreservoirs worden op het onderstuk van het toilet geplaatst.


staanwc
staanwc
hangwc
hangwc

bidet

Net als de toiletten zijn er bij de bidets staande en hangende modellen. Het uiterlijk van het bidet vormt samen met het andere sanitair één mooi geheel.


staanbidet
staanbidet
hangbidet
hangbidet

urinoir

Het urinoir in de privéwoning raakt meer en meer ingeburgerd. Deze uitvinding werd alsmaar aangepast. Het resultaat is een gemakkelijk te onderhouden en hygiënisch urinoir. De waterbesparing is ook hier belangrijk. Het doorspoelen gebeurt met slechts 2 liter water, of beter nog, zelfs zonder water.


urinoir
urinoir