baden

De functionele badtobbe ligt ver achter ons. De verschillende vormen, kleuren en maten van de moderne baden zijn eindeloos. Het bad dat je kiest, geeft de badkamer zijn eigen prettige karakter waar je naar verlangt.

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.

materiaal

 • acryl
  Dit is een materiaal dat toelaat een grote verscheidenheid aan vormen te creëren. Acryl baden worden met glasvezels versterkt aan de onderzijde en de randen. Dit maakt het bad stabiel. Acryl heeft als interessante eigenschap glad te zijn en daardoor nauwelijks vuilgevoelig. Acryl is ook van nature slipvast en heeft het voordeel dat het warm aanvoelt. Daardoor blijft het badwater langer warm.
 • quaryl
  Dit is een combinatie van kunststof met kwarts. Quaryl voelt net als acryl warm aan en is slipvast. Het materiaal is zeer hard en laat weinig vervorming toe. Quaryl maakt het mogelijk zeer strakke vormen en hoeken te creëren.
 • plaatstaal
  Plaatstaal is een aanrader op gebied van stabiliteit. Staal is immers hard en laat weinig vervorming toe. De dikte van de plaat varieert en bepaalt mee de stevigheid. Het plaatstaal wordt bedekt met glasemail: een waterdichte garantie tegen corrosie. Het is mogelijk te kiezen voor een antislipoppervlak: het staal wordt dan voorzien van een reliëf of wordt behandeld met kwarts.
 • solid surface
  Solid surface is een massief composiet, niet poreus, homogeen materiaal dat bestaat uit een acrylaat met natuurlijke mineralen. Het is bestand tegen intensief gebruik en krasbestendig.

acryl
acryl
quaryl
quaryl
plaatstaal
plaatstaal
solid surface
solid surface

plaatsing

Er valt voor elke plaats wat te zeggen. Aan jou de keuze! Wil je plaats besparen ? Opteer dan voor een montage tegen de muur, een inbouw- of een hoekmontage.

Hou je van het loftgevoel? Kies voor een vrijstaand bad of ingewerkt in de vloer.

inbouw
inbouw
muur
muur
hoekbad
hoekbad
vrijstaand bad
vrijstaand bad

alleen of met twee

 • alleen
  Ben je alleen of neem je liefst alleen ’n bad? Kies dan voor een bad met afloop aan het voeteneinde.
 • met twee
  Stap je geregeld met z’n tweetjes in bad, dan is een bad met afloop in het midden een betere optie. Dan hoeft niemand op het stopje te zitten.
afloop voeteneinde
afloop voeteneinde
afloop midden
afloop midden

specifieke oplossingen

 • bad met doucheruimte
  Wanneer de ruimte ontbreekt om een aparte douche te voorzien, wil je het bad misschien ook gebruiken om in te douchen. Dat kan! Met een bijkomende douchewand op de badrand is doucheplezier nooit ver weg. Kies een bad met een ruim voeteneind en een vlakke bodem. Dit maakt het douchen veiliger en dus ook prettiger.
 • wellness
  Wellness, de natte droom van elke levensgenieter. Jezelf tijd gunnen om te genieten is het toppunt van luxe. Neem een kijkje in onze Vita folder.
bad douche combinatie
bad douche combinatie