single

Ben jij single? Dan ben jij de baas. Jij beslist en niemand anders. Ook in de badkamer ben jij de kapitein aan het roer … tot je moeder onverwacht op de koffie komt! Veel opbergruimte, of beter ‘ver-bergruimte’, komt dan waarschijnlijk goed van pas.

 

handenwasser

handenwasser

Optimale opbergruimte in de gastenwc in combinatie met een handenwasser. Niet enkel in je badkamer wil je opbergruimte, ook in de gastenwc heb je graag bij de hand wat nodig is. Een handig kastje onder de handenwasser biedt plaats aan ’n reserverol, natte doekjes, tampons, ... opgeruimd staat netjes.

wc

wc

Dankzij een softclose wc-zitting slaap je rustig door, ook al moet jouw neefje dat komt logeren, ’s nachts een plasje plegen.
En dankzij de hangtoiletten met verborgen bevestiging is poetsen een gemak! Een toilet zonder randjes en hoekjes, een zeer efficiënte spoeling en minder snel kalkaanslag. Niet enkel met een softclose zitting, maar ook afneembaar.

douche

douche

Als single heb je vaak gasten over de vloer. Een groot tablet in de inloopdouche biedt plaats aan elk verzorgingsproduct, zelfs aan dat van jouw logé. Een inloopdouche past perfect bij de levensstijl van de single. Snel of uitgebreid douchen … en dat met een minimaal aan onderhoud.

bad

bad

Jij gaat in bad, wanneer jij dat wil. Zelfs al is het drie uur ‘s ochtends. Een stille inloop zorgt ervoor dat de buren niet wakker worden.

kraanwerk

kraanwerk

Een douche showerpipe met een ecologisch waterverbruik. Je hebt hier de luxe van een regendouche met apart een handsproeier in combinatie met een thermostaat.

extra's

extra's

Verwen jezelf en jouw gasten met een warme handdoek in de badkamer. De Heda sierradiator, niet enkel mooi om naar te kijken.

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.