senior en seniorita

Een nieuwe heup, een nieuwe badkamer?! Nee hoor! Met kleine aanpassingen kan je vaak wonderen doen. Zelfs een douche op de plaats van het hoge bad kan zonder veel breekwerk.

 

wc

wc

Wil je de toilethoogte aanpassen zonder over te schakelen naar een hangwc, dan bestaat de mogelijkheid om te opteren voor een verhoogd wc.

douche

douche

Soms wordt het lichamelijk moeilijker om vlot het bad in en uit te stappen. Jouw badkuip vervangen door een kant en klare douchecabine kan hier soelaas bieden. Of spreekt een inloopdouche met acryl muurpanelen je meer aan?

bad

bad

Kan je geen afstand nemen van het weldadig gevoel dat een bad kan bieden, maar wil je toch het comfort van een inloopdouche met een lage instap? Kies dan voor een bad met een deurtje.

extra's

extra's

Dankzij het zonlicht maakt ons lichaam vitamine D aan, dit zorgt voor sterke botten en spieren. Deze vitamine verhoogt ook de natuurlijke weerstand. Door gebruik te maken van een Sunshower kan je, ook in de winter, genieten van deze positieve effecten.
Infraroodlampen hebben een helende werking op spieren en gewrichten. Na een stevige wandeling snel even de douche in en tegelijkertijd genieten van de infraroodwarmte op jouw stramme spieren.

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.