ervaren koppel

De kinderen het huis uit? Tijd voor een nieuw begin. De badkamer wordt een bron van ontspanning. Je hebt er nu eindelijk tijd voor. Droom samen weg na een drukke werkdag en geniet van de badkamer én elkaar.

 

douchewc

douchewc

Er is niets dat zo grondig reinigt als water, dus waarom het toiletbezoek niet afronden met een zachte natuurlijke reiniging met water in plaats van met papier? Het principe is eenvoudig: via een druk op de toets komt de douchearm tevoorschijn en sproeit je met een waterstraal op lichaamstemperatuur schoon.

stoomdouche

stoomdouche

De warmte van de stoom in een cabine zorgt ervoor dat de poriën goed geopend worden en beginnen te zweten. De huid wordt op die manier zowel vanbinnen als vanbuiten grondig gereinigd terwijl je heerlijk ontspant. Je hebt ook de mogelijkheid om etherische oliën toe te voegen: eucalyptus helpt bij verkoudheid of griep. Letterlijk een verademing voor de luchtwegen.

massagebad

massagebad

Water, de bron van alle leven, schenkt ontspanning en relaxatie. Er bestaan twee technieken waarvan je afzonderlijk of in combinatie kan genieten. Er is enerzijds de hydro- of watermassage: dit systeem doet denken aan een sterke stroming die rechtstreeks inwerkt op de spieren. Het lichaam wordt zo op natuurlijke wijze geboetseerd. Anderzijds is er de air- of luchtmassage: een wolk van luchtbellen wordt vrijgelaten en glijden strelend over het lichaam en stimuleren zo de bloedsomloop.

sauna

sauna

De werking van de sauna is gebaseerd op het verhogen van de lichaamstemperatuur bij een lage vochtigheidsgraad, waardoor het lichaam begint te zweten. Lichaam en huid worden van binnenuit gereinigd, afvalstoffen verlaten het lichaam via de poriën. De intense warmte heeft ook een gunstig effect op de spieren, luchtwegen en de stofwisseling.

extra's

extra's

Waarom geen urinoir integreren bij het toilet? Er bestaan tegenwoordig modellen met een deksel die helemaal niet doen denken aan de openbare tegenhanger.

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.