andersvaliden

Leven zonder drempels in een stijlvolle omgeving, het kan. Of je nu contrasterende kleuren wenst in de badkamer of eerder een mooie stevige greep aan het bad of ‘n regendouche met toetsbediening … in alle intimiteit genieten van water, daar gaan we voor.

 

wc

wc

Speciaal ontwikkeld voor de barrièrevrije badkamer is het hangtoilet met een lengte van 70 cm. Dankzij de goede bereikbaarheid wordt het plaatsnemen vanuit een rolstoel, vereenvoudigd.

douche

douche

Douchen zonder verraderlijke struikelstoepjes kan. Een douchegoot zorgt ervoor dat je veilig de douche kan binnengaan zonder drempels. Er bestaan al douchegoten met een installatiehoogte van 68 mm!

lavabo

lavabo

Bij de lavabo is comfort troef: via een vlakke onderzijde in combinatie met een ingebouwde sifon kan je zittend aan de wastafel je ochtendtoilet verzorgen.
Maak je gebruik van een rolstoel? Dan gebruik je de rondomlopende rand om je naar de lavabo toe te rijden.
Of waarom kies je niet voor een lavabo gemonteerd op een zwevend tablet?

kraanwerk

kraanwerk

Een douchethermostaat voorzien van een thermische isolatie biedt buiten comfort en minder waterverbruik ook nog een extra bescherming tegen verbranden.
De lavabokraan kan uitgerust worden met een verlengde hendel zodat deze met beperkte krachtinspanning te bedienen is. Ook elektronisch gestuurd kraanwerk behoort tot de mogelijkheden.

extra's

extra's

Een strategisch geplaatste greep in de douche of een al dan niet opklapbare beugel bij het wc zorgen voor extra comfort en veiligheid.

meer info?

Bezoek een van onze verkooppunten in jouw regio. Onze productprofs helpen je graag verder met al je vragen.